Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Socialfaglige og sundhedsfaglige tilbud

Socialfaglige tilbud

Parkvænget har en lang række socialfaglige tilbud, som du og medarbejdere er sammen om at få til at leve.
​​Vi har prioriteret vores indsatser på denne måde, fordi vi tror på at mennekser udvikler sig sammen og at livet ikke skal leves alene. Det er Parkvængets udviklingsleder, der er ansvarlig for at Parkvægnets medarbejdere har indsigt i botilbuddets metoder og tilgange. ​

Sundhedsfaglige tilbud​

Parkvænget prioriterer din mentale og fysiske sundhed højt. Derfor har vi ansat en sundhedsfaglig leder, der er med til at udvikle både din og medarbejderes indsigt i sundhed. 

Den sundhedsfaglige leder er ansvarlig for Parkvængets årlige selvevaluering og arbejder kontinuerligt med at undervise i sundhedsfaglige problemstillinger. 

Innovative tanker omkring fysisk og mental sundhed​

Som noget nyt mødes beboere og medarbejdere fra AUT-teamet en gang om måneden omkring temaerne 'mental og fysisk sundhed' for at bliver klogere på, hvordan du tænker sundhed ind i din hverdag. I gruppen deltager blandt andet idrætskoordinator, meditations coach og Parkvængets udviklingsleder og sunehedsfaglige leder sammen med interesserede beboere og medarbejdere. 

​Udover Parkvængets sundhedsfaglige leder har vi også ansat en idrætskoordinator, der arbejder med at få daglig motion og bevægelse ind i alles hverdag og rutiner.​

​Samarbejde med Metropol

Udviklingsleder og medarbejdere fra både køkkenteamet og Aktivitets- og Udviklingsteamet (AUT) samarbejder i  med Metropol studrende omkring en sundhedsuge i efteråret,  som de studerende og beboerne er med til at planlægge og afholde. 

Projekt Bostedsteam

Parkvænget er en del af Projekt Bostedsteam, hvor Parkvænget og Region Hovedstadens medarbejdere samarbejder omkring din behandling. Parkvænget har tilknyttet en psykiater og 2 akutsygeplejersker der har samtaler med beboerne ugentligt. Formålet er blandt andet at mindre indlæggelser og sikre stabilitet i den medicinske behandling.

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os