Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Sociale arrangementer

​Madklub

Parkvænget har en madklub, hvor du har mulighed for at deltage. I madklubben planlægger og laver du selv en tre-retters menu. Der lægges vægt på alle facetter af det gode måltid. Selv om du ikke har interesse for madlavning, kan du fokusere på at dække fint bord og skabe stemning med fx lys og nyplukkede blomster. Der deltager altid en ernæringsassistent i madklubben til at give gode råd og vejledning i madlavningens kunst. Madklubben mødes hver anden måned.

Café

Parkvænget har en lille café, som holder åbent i vinterhalvåret. Som udgangspunkt er det Parkvængets studerende der afholder caféaftner. Der er mulighed for at du kan hjælpe til i caféen og være med til at sælge sortimentet. Caféen sælger varme og kolde drikke og forskelligt chokolade og hjemmebagt kage. 

Om sommeren arrangeres caféture til de omkringliggende caféer (i den forbindelse holder husets café lukket).

Sansehave

Mange aftener kan du bruge husets haver i stedet for caféen og tænde bål i det nye ildsted og grille pølser og skumfiduser. Parkvænget har fået anlagt en ny sansehave, hvor der er blåsted, hængekøjer og samtalepladser. 

Det er beboere og medarbejdere der har været med til at udforme have sammen med Parkvængets gartner. 

Ernæringsassistenterne hjælper gerne med at købe ind til arrangementerne, hvis der gives besked i god tid.

Sommerhus

Hvert år lejer Parkvænget sommerhuse, hvor du sammen med andre fra din enhed kan booke ferie og eller tage på besøg i sommerhusene. Alle feriehuse er under 1 times køreafstand fra Parkvænget, sådan at der kan planlægges for eksempel grillaften i sommerhuset med kort varsel.

​Ture

​Hver måned kan du deltage i sociale ture sammen med din kontaktperson eller sammen med de andre beboere. Nogen deltager i fisketure, andre i museumsbesøg og andre holder af at komme ud og se vandet og nye solen på kroppen.

Sommerfest

Hvert år holder Parkvænget en sommerfest, hvor der deltager over 200 mennesker. Til sommerfesten kommer både venner af huset, tidligere medarbejdere og fraflyttede beboere.

Der er altid sat telt op i haven så gæster og værter kan vælge at sidde ude i sommervarmen eller nye kaffen havestuen.

Om aftenen efter middagen spilles der gerne op til dans og det er ikke sjældent at orkester spiller et par ekstranumre. Parkvænget er gode til at holde fest og hygge sig!

Påskefrokost

Når påsken nærmer sig og påske jagten i haven er vel overstået holder Parkvænget påskefrokost for både medarbejdere og beboere. Så samles alle i havestuen og køkkenpersonalet sørger for fantastiske retter.

Der er altid indlagt lidt skæg og ballade og små konkurrencer.

Julearrangement

I juletiden holder vi traditionerne i hævd. Der afholdes både julearrangement første søndag i december og en julefrokost. Mange af beboerne inviterer selv gæster og der er ofte livemusik med et par musikanter.

​​Latinofest

​Latinofesten på Parkvænget er blevet en tradition. Flere år har Parkvængets beboere og medarbejdere samarbejdet om at få festen arrangeret i haven med liveband og bløde rytmer.

Så danses der sammen og livet står stillet et sekund mens solen sender en til Cuba og mørk rom.

Melodi gramprix og Vild med dans

De fleste mennesker har et forhold til musik og nyder at være sammen omkring tv udsendelser, der vækker minder. Sådan er det også med melodigramprix. Så pyntes Parkvænget i kulørte farver og sugerør og dansegulv gøres klar til brug.

Sølund

Mange år i træk har beboere og medarbejdere taget til Sølund og hørt musik og hygget sig sammen i sommerhus. Der er altid god stemning og masser af latter og grin på Sølundturen.

Alle der er mod og lyst til at deltage er velkomne. Man er afsted hen over flere dage og der foregår både noget på festivalpladsen og man kan bruge tid i sommerhuset. 

No matter what, nobody can take away the dances 

you´ve already had. Læs artikel her

Strandtur, sol og samvær!

Læs artikel her​

Kunst er som en rejse ind i oplevelser

Læs artikel her​

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os