Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Sociale arrangementer

​Madklub

Parkvænget har en madklub, hvor du har mulighed for at deltage. I madklubben planlægger og laver du selv en tre-retters menu. Der lægges vægt på alle facetter af det gode måltid. Selv om man ikke har interesse for madlavning, kan man fokusere på at dække fint bord og skabe stemning med fx lys og nyplukkede blomster. Der deltager altid en ernæringsassistent i madklubben til at give gode råd og vejledning i madlavningens kunst. Madklubben mødes hver anden måned.

Café

Parkvænget har en lille café, som holder åbent i vinterhalvåret. Der er mulighed for at arbejde i caféen og være med til at sælge sortimentet. Caféen sælger varme og kolde drikke og forskelligt chokolade og slik. Om sommeren arrangeres caféture til de omkringliggende caféer (i den forbindelse holder husets café lukket). Mange weekendaftener kan du bruge husets have i stedet for caféen og tænder bål i små ildsteder og griller pølser og skumfiduser. Ernæringsassistenterne hjælper gerne med at købe ind til arrangementerne, hvis der gives besked i god tid.

Kunst er som en rejse ind i oplevelser.

Af Sefida R.

Læs artikel her.

​Sommerhus

Hvert år lejer Parkvænget sommerhuse, hvor du sammen med andre fra din enhed kan booke ferie og eller tage på besøg i sommerhuset. Sommerhuse vælges er i køreafstand fra Parkvænget, sådan at der kan planlægges for eksempel grillaften i sommerhuset med kort varsel.

Sociale ture

Hver måned tager beboere og medarbejdere på forskellige ture rundt om i landet. Det kan både være på museum, på café eller til andre bostedet. 

Sociale ture.

Af Jan K.

Læs artikel her​

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os