Sexolog og peerstøtte

Sexologisk rådgivning

Parkvænget tilbyder alle beboere sexologisk rådgivning med seksualvejleder og sexolog Charlotte Englund. Hun kommer i huset hver anden torsdag, hvor beboerne selv aftaler samtaler med hende.

Du kan tale med seksualvejlederen om alle temaer som omhandler kærlighed og seksualitet. Seksualiteten har mange udtryk og handler ikke kun om sex og orgasme, men lige så meget om intimitet, ømhed, samspillet med andre mennesker og kærlighed. Derfor bliver seksualvejledningen meget alsidig; lige fra vejledning omkring seksuelle problemer som f.eks. udebleven orgasme eller rejsning til rådgivning omkring kæresteforhold, singleliv. Vejledningen kan være meget konkret i form af introduktion til prævention, seksuelle hjælpemidler, overgangsalder, relevant litteratur og/eller film, og den kan være mere luftig og omhandle tanker og følelser i forbindelse med singleliv og parforhold.

Der er også mulighed for at tale om, hvordan medicin kan påvirke din seksualitet, og hvordan bivirkninger kan reduceres.

Alle samtaler mellem seksualvejlederen og dig er fortrolige.

Du kan læse mere om Charlotte her: www.charlotteenglund.dk

Peerstøtte - motiverende samtaler (MI)

​Parkvænget har et samarbejde med ALFA København, hvor peerstøtte medarbejder taler med beboere. Formålet med samtalerne er at mindske eget misbrug og afklare ambivalens.

Peermedarbejderen kommer 1-2 gange om ugen og der er også mulighed for at tale med peermedarbejderen i et gruppeforløb.

Kontakt udviklingsleder for yderligere information.

Konsulenter

Dennis Kirkan.

Uddannet Narrativ misbrugsterapeut og indenfor Den Motiverende Samtale (MI)

Alfa er en privat virksomhed som specialiserer sig i skadeligt forbrug af rusmidler og andre afhængigheder. Deres fokus i arbejdet med de afhængige er de bagvedliggende grunde til det skadelige rusmiddelforbrug. Alfa anerkender menneskets potentiale til at være ressourcefulde, kreative og naturlige. Behandlingskonceptet er derfor indrettet så borgeren

opnår denne indsigt.

Sexolog

Charlotte Englund