Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

​Samarbejde mellem dig og din kontaktperson - din sundhed

​Parkvængets kontaktpersoner har et tæt samarbejde med dig om din mentale og fysiske sundhed. Du må forvente at din kontaktperson spørger ind til din viden omkring dig selv om din krop og hvordan du har det.

Sundhedsloven har klare regler (retningslinjer) for, hvad din kontaktperson skal tale med dig om.

Det kan være være forskellige typer af samtykke (fx ønske om genoplivning), eller hvordan du mestrer din medicin eller hvis du har en somatisk sygdom, som der skal tages hånd om.

Den sundhedsfaglige dokumentation følger de 12 sygeplejefaglige områder, som du og din kontaktperson taler om hen over året.

​Bostedsteamet og Parkvænget samarbejder

Parkvænget er en del af Projekt Bostedsteam, hvor Parkvænget og Region Hovedstadens medarbejdere samarbejder omkring din behandling. Parkvænget har tilknyttet en psykiater og 2 akut sygeplejersker, der har samtaler med alle beboere ugentligt. Formålet er blandt andet at sikre færre indlæggelser og sikre stabilitet i den medicinske behandling.

Mindfullness - mental sundhed

Parkvænget har en uddannet mindfullness ​instruktør, der kan lave individuelle og/eller gruppe forløb for dig som ønsker at finde indre ro. Instruktøren afholder også faste ugentlige sessioner med mindfullness for alle der bor på Parkvænget.

NADA - øreakupunktur (National Acupuncture Detoxification Association)

Flere medarbejdere på Parkvænget er uddannet i brug af NADA-modellen. NADA er en recovery-model baseret på øreakupunktur, der kan modvirke afhængighed og psykiske problemer. Metoden anses for at være bivirkningsfri, og er et alternativ eller supplement til beboernes medicinske behandling. Du skal blot kontakte en medarbejder, så hjælper denne dig med at få sat nålene i.

​​

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os