Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Musik og glæde

At finde et fællesskab via sang og musik er en glæde for mange mennesker. Musik er en naturlig del af hverdagen på Parkvænget. Vi har et klaver i spisestuen som der bliver spillet på - og om sommeren tager vi instrumenter med ud i haven og sætter os sammen og lytter til musik.  

Der er også mulighed for at være en del af et socialt fællesskab på enhederne, hvor musikpædagog Jakob bruger musikkens verden til at finde ro og skabe minder gode tider i livet.​ 

Musik i hverdagen

Musikpædagog Jakob fortæller om, hvordan han bruger musik til at skabe fællesskab og glæde i hverdagen "Musiske aktiviteter giver os mulighed for skabe samhørighed, fællesskab, bevægelse, fælles glæde og smil. Derfor fylder musik meget på Parkvænget. Alt fra Youtube-koncerter og dans i fællesstuerne på enhederne, til samspil og sang i vores musiklokale og i gårdhaven".


Hver fredag kommer han rundt på enhederne med sin guitar, en bluetooth højtaler og en kasse med rytmiske instrumenter. Her bliver der ønsket mange forskellige ynglings sange, som vi skråler med på, danser og spiller til.


”Humøret bliver altid løftet en tand eller to, når vi synger og danser sammen. Derudover åbnes der op for mange gode snakke om gamle minder og oplevelser. For gamle sange har en evne til at vække den sanselige hukommelse, så minder fra ferier og andre gode stunder bliver vækket til live. Dette oplever jeg, som nogle givende og livsbekræftende følelser for vores beboere”, udtaler Jakob.

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os