Musik og glæde

Fredags rock

At finde et fællesskab via sang og musik er en glæde for mange mennesker. Musik er en naturlig del af hverdagen på Parkvænget. Vi har et klaver i spisestuen som der bliver spillet på og om sommeren tager vi instrumenter med ud i haven og sætter os sammen og spiller eller lytter til musik.

Enhedssang

Der er også mulighed for at være en del af et socialt fællesskab på enhederne, hvor enhederne kan booke udviklingsmedarbejder Jakob til at komme og lave samspil.

Samspil på tværs af enheder

Jakob er tovholder på en gruppe, der spiller sammen et par gange om ugen. Gruppen øver sig sammen og har en mål om kunne spille til Parkvængets fester. Alle er velkomne.​

Aftenundervisning

En aften om ugen mødes musikinteresserede beboere i vores øvelokale, sammen med musiklæreren Frank, der er deltidsprofessional musiker. Fokus er på samspil med guitar, bas og rytmeinstrumenter. Der er plads til alle, uanset om man kan spille på et instrument, eller blot nyder at lytte til livemusik eller synge med på sangene. Det vigtigste er det fællesskab der bliver skabt, og glæden ved at spille og være helt tæt på levende musik. ​Det er tydeligt at mærke, hvordan musikaftenen frembringer positive følelser og vækker gode minder.

Frank kommer 10 gange i træk og holder derefter pause og vender tilbage når beboerne efterspøger ham.

Udendørs koncerter

Parkvænget inviterer et par gange om året bands til at komme og spille en koncert. Der har både været gademusikanter og større bands forbi. ​