Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Samarbejde og netværk

Dit netværk er vigtigt, når der skal samarbejdes om at komme sig og få det bedre. Dit netværk kan være familie, venner, kæreste, arbejdskollegaer eller personer, som du har kontakt til på anden måde. For at have et godt samarbejde, må der være en god dialog, samt forståelse for hinandens perspektiver og meninger. Den gode dialog skabes ved at mødes og lære hinanden at kende, både i hverdagen og til sociale arrangementer i huset.

Parkvænget afholder forskellige fællesarrangementer året igennem, blandt andet en sommerfest og forskellige foredragsaftener.

Er der ønsker eller forslag til et arrangement, kan Parkvænget kontaktes på mail parkvaenget@glostrup.dk eller telefon 45 11 70 65.

Tavshedspligt

​Medarbejderne i Parkvænget er underlagt regler for tavshedspligt. Det er vigtigt for alle parter, at du kan regne med medarbejdernes fortrolighed. Derfor er alle oplysninger der formidles, aftalt med dig. Medarbejderne er opmærksomme på, at det kan være vanskeligt at være i et netværk til en person med en alvorlig sindslidelse, og både medarbejderne og ledelsen vil støtte og vejlede, hvor de kan.

Åben dialogmøder

Parkvænget har medarbejdere, der har deltaget i Åben Dialog uddannelsen i Århus.

Derfor har du mulighed for at invitere dit professionelle og private netværk til møder, hvor I drøfter problemstillinger som er vigtige for dig. ​

Vil du gerne deltage i Åben dialogmøder skal du tale med din kontaktperson, der ved hvilke medarbejdere, der kan hjælpe dig videre med Åben dialog

Social- og sundhedsassistent Maria fortæller om sit arbejde med åben dialog​.

Læs artikel om Åben dialogmøder her​

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 45117065

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os