Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Beskæftigelse et prioriteret indsatsområde

En af grundpillerne i en recoveryunderstøttende praksis er, at medarbejderne hjælpe dig med muligheden for at træde ind i nye roller og positioner i dit liv liv. Parkvængets medarbejdere samarbejder derfor med dig om, at finde nye måder at forstå dig selv på. Det kan handle om at få blik for hvad dit liv også indeholder, fx venskaber, arbejde og fritidsinteresser. Ved at fokusere på andre facetter af dit liv kan du bevæge dig væk fra sygdommen og koncentrere dig om de ting, som giver dit liv værdi. 

Et arbejde på Parkvænget kan være vidt forskelligt udformet og jobbet er tilrettelagt efter dit behov. Det er også muligt for dig at arbejde uden for Parkvænget fx i Cafe Fri eller i Mosetoften.

Alle beboeransatte har en jobbeskrivelse der danner rammen om dit arbejde. ​Udviklingsleder, din kontaktperson og du selv deltager i dialogmøder omkring dit arbejde. Her får du mulighed for at fortælle om dine arbejdsopgaver og din kontaktperson taler med dig om din udvikling. Du arbejder med at beskrive dit mål med at have et arbejde og vælger selv hvilken information fra møderne der skal indgå i din handleplan.

Læs mere om arbejde nedenfor​

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os