Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Beskæftigelse i værkstedet

Beskrivelse af værkstedet:

Når du arbejder i værkstedet, består dit arbejde af at producere forskellige former for kunsthåndværk, eller at bidrage til driften via vedligeholdelse af materiel, rengøring og klargøringsopgaver. Kunsthåndværket bliver udstillet og solgt på forskellige offentlige steder i kommunen.

Glaskunst:"Billede" Når du arbejder med glaskunst, aftaler du med jobmentoren, hvad der skal produceres. Når vi producerer glaskunst, arbejder vi med fusingteknik også kaldet koldglas. En teknik hvor man arbejder med at skære og klippe i glasplader og derefter smelter det sammen i en glasovn. Vi bruger Bullseye glas i forskellige farver kombineret med metaller. Vi laver bl.a. glasbilleder, fade, figurer, dørskilte, fyrfadsstager. Man anvender altid sikkerhedsbriller og handsker når man arbejder med glaskunst.

Smykker: I smykkeproduktionen arbejdes der bl.a. med at knytte store til flotte nøgleringe, armbånd eller halskæder. Du kan også lave armbånd og nøgleringe af læder. Også her, er det op til den enkeltes kreativitet og fantasi, at komme med gode idéer til smykkets udformning.

Billedkunst: Er du god til at udtrykke dig med pensel på et lærred, har du god mulighed for at gøre det her. Vi har pensler, staffelier og maling til både olie, akryl og akvarelmalerier.

Vedligeholdelse og rengøring: En kunstner skal have lov til at rode, for at kunne folde sin kunst helt ud! Derfor kan du også blive ansat i værkstedet som rengørings og vedligeholdelsesmedarbejder. Her består opgaverne bl.a. i at støve af i udstillings-glasmontrerne, rense glasovnen, samt gængse rengørings og oprydningsopgaver.

Oplæring og Støtte til arbejdsopgaverne: Når du bliver ansat i værkstedet, får du et introprogram, som du skal følge de første 2 uger. Her indgår en grundig oplæring i de arbejdsfunktioner man skal udføre. Her vil være tæt støtte og guidning fra din mentor i alle nye arbejdsprocesser. Introprogrammet og arbejdsopgaverne bliver tilrettelagt med udgangspunkt i de ønsker medarbejderen har givet udtryk for på et introduktionsmøde, inden ansættelsen.

Det sociale liv på værkstedet: Det skal være rart at arbejde på værkstedet - derfor lægger vi meget vægt på, at det sociale miljø er inkluderende og befordrende for et godt fællesskab og sammenhold. Der er altid plads til en lille sludder, både om arbejdsopgaverne, og hvad der ellers ligger én på sinde. Der er en rolig og hyggelig stemning, med roligt klassisk musik i baggrunden.

Mindfulness: Hver morgen du møder ind på værkstedet tilbyder vi mindfulness. Hensigten, er at man finder den indre ro, inden man går i gang med dagens opgaver. Parkvængets værksteds og motionsmentor står for seancen. 

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os