Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Arbejde i serviceteamet

Ønsker du at arbejde i Parkvængets serviceteam indgår du i arbejdsopgaverne på lige fod med teamets øvrige medarbejdere. Der er en præcis samling af arbejdsopgaver, som du kan vælge ud fra. Arbejdsopgaverne kan være; havearbejde, fejning af gårdsplads, rengøring af containerrum, fodring af fisk, rengøring af huset, fiskedam eller akvarier, opfyldning af kopipapir m.v..

Arbejdsopgaverne tilrettelægges individuelt. Nogle beboere samarbejder tæt med kollegaerne i teamet og andre udfører deres arbejde selvstændigt.

Det er også muligt for dig at være ’daglige arbejdsmand’ – eller gå til hånde de dage, hvor du har tid og lyst til denne type arbejde. Det foregår på den måde, at du møder op ved pedelkontoret, hvor kollegaer og du sammen finder mindre arbejdsopgaver, der kan udføres. Dette arbejde er uden løn, men ofte fører det til en beboeransættelse i serviceteamet.

​Hvordan foregår en indledende samtale?

Det er servicelederen for teamet, der taler med dig, hvis du ønsker at komme i arbejde. Samtalen er uformel og ofte fører samtalen til, at du kan møde op en formiddag og prøve kræfter med arbejdsopgaverne.

Det er en dynamisk proces, hvor serviceteamets leder og du kontinuerligt drøfter arbejdsopgaver og timeantal for ansættelsen.

På længere sigt udarbejdes en jobbeskrivelse for den enkelte ansatte med arbejdsopgaver og timeantal.

Hestepasning på Ejbyfritidshjem

Serviceteamet hjælper til med at passe heste på Ejbyfritidshjem og kører afsted et par gange om ugen.

​Kontakt mellem mennesker og dyr.

Af Minik L.

læs artikel her

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os