Beskæftigelse i serviceteamet

​Indledende møde om ansættelse

Hvis du ønsker at komme i arbejde er den første kontakt med udviklingsteamet et introduktionsmøde. Her deltager du, din kontaktperson (hvis du ønsker dette), en mentor og udviklingsleder fra udviklingsteamet. Mødets formål er at afklare hvilket arbejde du ønsker. Hvis der er et match mellem dig og udviklingsteamet inviteres du til et Dialogmøde.

​Dialogmøde

På Dialogmødet udarbejdes du din jobbeskrivelse med udgangspunkt i de aftalte arbejdsopgaver og dine kompetencer og erfaring. Dine arbejdstider, antal arbejdsdage om ugen, eventuelle skånehensyn og de generelle ansættelsesvilkår, bliver også aftalt på Dialogmødet.

Ulønnet praktikperiode

Alle ansættelser begynder med en tre måneders ulønnet praktikperiode. I denne periode taler din mentor og du kontinuerligt sammen og vurderer dine arbejdsopgaver og din arbejdsevne. 

Beskæftigelse i serviceteamet

Ønsker du at arbejde i Parkvængets serviceteam indgår du i arbejdsopgaverne på lige fod med teamets øvrige medarbejdere. Ved langt de fleste arbejdsopgaver, bliver du en del af et arbejdssjak på 3-4 medarbejdere.


Når du har opbygget specifikke færdigheder og sikkerhed i arbejdsopgaverne, er der også mulighed for at få selvstændige arbejdsopgaver. Når du bliver ansat i Serviceteamet får du en mentor tilknyttet, som er en af de ansatte i teamet. Mentor vejleder, instruerer og støtter dig i det nødvendige omfang, ift. arbejdsopgaverne.

​​

​​Arbejdsopgaver i Serviceteamet

Serviceteamet har en vigtig og uundværlig funktion på Parkvænget. Sammen med Parkvængets driftsleder har serviceteamet ansvaret for at huset er funktionelt, velfungerende, og et rart sted at være for både beboere, personale og gæster. Der er en præcis samling af varierede arbejdsopgaver, som du kan vælge ud fra. 


Hestepasning på Ejby Fritidshjem

Serviceteamet hjælper til med at passe heste på Ejby Fritidshjem og kører afsted et par gange om ugen i vinterhalvåret.

                 Kontakten mellem mennesker og dyr en artikel om Minik og hans arbejde

                 Læs artikel her​

               Jeg har lært at tro på mig selv

                Læs artikel her​