Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Psykolog og sexolog

Parkvænget har ansat en psykolog der arbejde 3o timere om ugen fra tirsdag til fredag. Psykologen er organiseret i Parkvængets Aktivitets- og Udviklingsteam.

Individuelle samtaler

Parkvænget psykolog tilbyder individuelle samtaler til beboerne. Det er dig, der bestemmer indholdet af samtalerne og hvad du ønsker at tale om og arbejde med. Når du henvender sig med ønske om et samtaleforløb, aftaler du og psykologen sammen, hvor ofte samtalen skal finde sted. Psykologen har tavshedspligt, men det er muligt, at inddrage relevante medarbejdere (fx kontaktpersoner) i forløbet, såfremt det er dit ønske.
En samtale varer ofte en time og et forløb kan vare fra 1-10 gange, hvorefter forløbet evalueres.

Der kan være venteliste til samtale med Parkvængets psykolog.

Åben dialog møder

En medarbejder fra hver enhed har gennemført Åben Dialog uddannelsen i Århus. Flere enheder har iværksat åben dialog møder, hvor du, dine  pårørende og medarbejdere du er fortrolig ned drøfter dine drømme, ønsker og mål for fremtiden. 

​Sexologisk rådgivning

Parkvænget tilbyder alle beboere sexologisk rådgivning med seksualvejleder Charlotte Englund. Hun kommer i huset hver anden torsdag, hvor beboerne selv aftaler samtaler med hende. Du kan tale med seksualvejlederen om temaer som singleliv, parforholdsproblemer, seksuelle hjælpemidler, relevant litteratur og/eller film. Der er også mulighed for at tale om, hvordan medicin kan påvirke din seksualitet og hvordan bivirkninger kan reduceres eller helt undgås. Alle samtaler mellem seksualvejleder og dig er fortrolige.

Læs folder her

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os