Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Mindfullness

Mindfullness

Parkvænget har en uddannet mindfullness ​instruktør, der kan lave individuelle og/eller gruppe forløb for dig som ønsker at finde indre ro. Instruktøren afholder også faste ugentlige sessioner med mindfullness for alle der bor på Parkvænget.

NADA - øreakupunktur (National Acupuncture Detoxification Association)

Flere medarbejdere på Parkvænget er uddannet i brug af NADA-modellen. NADA er en recovery-model baseret på øreakupunktur, der kan modvirke afhængighed og psykiske problemer. Metoden anses for at være bivirkningsfri, og er et alternativ eller supplement til beboernes medicinske behandling. Du skal blot kontakte en medarbejder, så hjælper denne dig med at få sat nålene i. 

​​

Sanserum

Parkvænget har et sanserum, hvor du har mulighed for at slappe af og høre musik. I rummet er der visuelle og auditive effekter, der stimulerer sanserne. Rummet er tilgængeligt på alle tider af døgnet, og der er mulighed for at få instruktion inden brug af rummet. Parkvænget har flere massagestole, hvoraf en er placeret i sanserummet og en på en af enhederne. Desuden står der i sanserummet en transportabel lampe til lysterapi, som alle kan hente og bruge efter behov.

Massagerum

Parkvænget har et massagerum, hvor du kan få massage af husets uddannede massør. Massørgen tilbyder forskellige former for pædagogisk massage, du kan læse mere om massagen i folderen på denne side eller i artikel til højre. 

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os