Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Idræt og motion

Motionsrum

Parkvænget har et fuldt udstyret motionrum, som er åbent alle døgnets timer. Rummet indeholder blandt andet løbebånd, motions- og spinningcykler samt forskellige mindre træningsredskaber. Der er mulighed for at du kan træne sammen med husets uddannede instruktør og/eller på egen hånd.

Motion på enhederne

På Parkvængets har du nmulighed for at dyrke motion sammen med idrætskoordinatoren på enhederne. Motionen tager udgangspunkt i at være sammen og få rørt kroppen. Fokus er på at have det sjovt og mærke egen krop.

Yoga

​Parkvængets idrætskoordinator har begynderhold for dig, der ønsker at dyrke Yoga. Yogaøvelser er en effektiv form for motion for krop og sind. Yoga motionerer kroppen i et stille og roligt tempo og skaber øget bevidsthed hos deltagerne.

Sæsonprægede aktiviteter

I sommerhalvåret tager dem der har lyst og tid sammen med idrætskoordinator på stranden og dyrker motion. Der er mulighed for at løbe, skate, gå og bade. Dem, der ikke har lyst til at tage på stranden, kan bruge husets udendørsaktiviteter. Her er der mulighed for at spille basket-ball, tennis, minifodbold, wolley-ball og krolf. I vinterhalvåret er der mulighed for at tage i Glostrup Hallen med husets idrætskoordinator og dyrke forskellige typer af idræt. Hallen er booket en dag om ugen.

​​

Fælles arrangementer

Hvert år deltager Parkvængets beboere og medarbejdere i forskellige sportslige arrangementer. Vi deltager fx  i Sct. Hans Løbene i Roskilde, hvor der efterfølgende er mulighed for at høre musik og spise frokost sammen. Parkvængets idrætskoordinator samarbejder også med Vestegnens Idræt om at lave to fælles sportsarrangementer.

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 42 92 04 62

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os