Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

I praktik som pædagogstuderende

Ved dit forbesøg deltager så vidt muligt den kommende praktikvejleder og den ansvarshavende leder for de pædagogstuderende.

Besøget har en afklarende karakter:

  • Du får hilst på din vejleder og den enhed du bliver tilknyttet
  • Vi tilrettelægger de første uger
  • Gensidige forventninger

Desuden vil vi fortælle om målgruppen og om de typiske opgaver i hverdagen på Parkvænget.

Som studerende i din praktikperiode på Parkvænget skal du reflektere over din praksis, og den teori du har lært på seminariet. Du bliver tilknyttet en enhed i de 6 måneder praktikken varer. De tværgående arrangementer i huset bliver du en del af, og der opfordres til samarbejde på tværs blandt de studerende.

Du vil være tilknyttet en praktikvejleder, som varetager planlægning af opgaver, sparring på relationsarbejdet samt indførelse i dagligdagen på enheden. Udover det, er du en del af teamet og kan bruge alle som sparringpartnere. Vi arbejder tværfagligt, og vi ser det som en styrke i det pædagogiske samarbejde med beboerne.

​Vi forventer, at du forholder dig åbent, nysgerrigt og refleksivt til beboerne. Vi forventer, at du deltager aktivt med meninger samt refleksioner på møder og bruger den feedback, som vi kommer med. 


Du kan deltage i de arrangementer som Parkvænget har i din praktikperiode. Det kan være pårørendearrangementer, temadage og interne kurser.

Du har indflydelse på arbejdstidstilrettelæggelsen, som foretages i samarbejde med vejlederen. Typisk har du 2 ugers introduktion, hvor du arbejder om dagen. Med tiden vil du arbejde både aften og weekend, idet vi er et døgntilbud. Natarbejde vil ikke forekomme.

Du har adgang til fagbibliotek og kan frit låne til hjemmebrug.

Det er muligt at tilmelde sig kostordning, så du kan spise frokost her dagligt. Motionsrummet kan benyttes efter aftale.


Kontakt: Gitte Jensen
Tlf.: 45117065
E-mail: gitte.j@glostrup.dk

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 45117065

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os