Parkvænget  •  Byparkvej 87 •  2600 Glostrup •  banner_gul_99x32

Vi glæder os til at se dig på Parkvænget. Der er dog særlige forholdsregler i denne tid.

​Iht bekendtgørelse fra 22.6 er generelle besøgsrestriktioner på sociale tilbud ophævet. Hvis der er udsatte grupper i organisationen, er det muligt at fastsætte midlertidige restriktioner lokalt. På Parkvænget ser det derfor således ud:

Der er kan være besøg på udearealer på Parkvænget

Parkvænget skal fastholde besøgsrestriktioner for besøg indenfor. Der kan derfor ikke endnu være besøg på fælles arealer eks. enheds køkkener, havestue og gangarealer, eller i beboernes egen bolig.

Vi vil gerne at der er forudgående kontakt med Parkvængets personale inden besøget, så vi kan være behjælpelige med at arrangere og sikre at der ikke er for mange ad gangen.

Beboerne kan have 1-2 faste besøgspersoner i blandt deres familiemedlemmer, for at minimere omfang af kontakter og dermed smitte. Der kan være besøg af en eller få pårørende ad gangen.

Gåture kan ske hver dag.

Besøg på Parkvænget kan foregå på vores udearealer, ved borde omkring Parkvænget. Personale hjælper med at sikre et sted hvor besøget kan foregå.

Ved besøg skal besøgende og beboer overholde forholdsregler ift afstand og hygiejne. Der er håndsprit på bordet som anvendes.

Cafeen i kælderen, med egen indgang, kan bookes til samvær med pårørende efter aftale med personale.

Vi glæder os til at se jer i den kommende tid, - og i særlig grad til at kunne se jer under normale omstændigheder

Tak 😊

Med venlig Hilsen

Lena Haaning, Forstander

​Firma

GLOSTRUP KOMMUNE / Parkvænget

CVR: 65120119

Byparkvej 87

2600 Glostrup

Kontakt

​​Tlf.: 45117065

E-mail: parkvaenget@glostrup.dk

​Glostrup kommune

​Find os